loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij Koolaard

Anthonie Koolaard Senior begon op jonge leeftijd te werken als kraanmachinist in de Rotterdamse haven. Tussen zijn werkzaamheden door sleutelde hij aan auto’s. Al snel kwam hij erachter dat zijn passie in de autobranche lag en startte in het jaar 1955 het autobedrijf “A. Koolaard auto’s” op de Katendrechtse Lagedijk te Rotterdam. Het enthousiasme voor de automobielbranche heeft hij doorgegeven aan zijn zoon Anthonie Koolaard junior die het bedrijf in 1995 overnam. Onder zijn leiding groeide het bedrijf verder uit.

In het jaar 2015 heeft de derde generatie Koolaard het bedrijf voortgezet. Onder leiding van Bart Koolaard is A. Koolaard Auto’s, gespecialiseerd in het merk Opel, veranderd in Koolaard.com. Een nieuwe naam, met een specialisme in jong gebruikte auto’s van diverse merken, maar met dezelfde betrouwbare service die u van dit familiebedrijf gewend bent.

banner_images_0_16496830101520255522.jpg

Waar staan wij voor?

Koolaard.com is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte auto’s. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een ruime keuze aan jonge occasions. In ons assortiment vindt u auto’s van premium merken zoals Mercedes, Mini, Audi, BMW. Bovendien wisselt de voorraad snel, waardoor het aanbod altijd iets nieuws biedt.

Staat uw auto er niet tussen, dan bieden wij ook de auto importservice, kijk hiervoor onder “import service” of neem contact met ons per mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Onze passie voor deze auto’s combineren wij met deskundigheid en perfectie. Wij hebben altijd het doel kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren tegen een betaalbare prijs.

9

,7

Klanttevredenheid

1

Auto’s op voorraad

1955

Ervaring sinds

Morgen Internet – Zorgeloos Light website